Valmistusaika 50 minuuttia.
1 pkt Suvereeni Siikafilee
1 nippu vihreää parsaa
½ fenkoli
1 varsi varsiselleriä
½ paprika
½ punasipuli
2 rkl korianteria
½ punainen chili
1 rkl limemehua
½ pkt Helmi Kylmäsavuhaukisiivu
Sokeria
Suolaa
Valmistusohjeet:
Leikkaa paprika, punasipuli, fenkoli, chili, selleri ja kylmäsavuhauki pieniksi kuutioiksi. Lisää joukkoon silputtu korianteri, limemehu, ripaus suolaa sekä sokeria ja sekoita.
Paista siika pannulla voissa nahkapuoli alaspäin, mausta kala suolalla. Kun kala alkaa kypsymään reunoilta, nosta se pellille ja kypsennä loppuun uunissa 180 C noin 5 min.
Katkaise parsoista puisevat tyvet pois. Parsoja ei ole pakko kuoria, jos ne ovat tuoreita. Paista parsat pannulla voissa ja mausta suolalla. Parsat saavat jäädä hieman napakoiksi.