Valmistusaika 40 minuuttia.
1 pkt Curry Masala -kirjolohikuutio
yksi sipuli
yksi valkosipulikynsi
1 prk (250 ml) kookoskerma
n. 10 kpl kirsikkatomaatteja
1 dl sushiriisiä
2 dl panko tai korppujauhoja
Voita
Suolaa
Valmistusohjeet:
Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä. Riisi saa olla hieman ylikypsää. Kun riisi on kypsää siivilöi vesi pois, laita riisiä leivinpaperin päälle ja kääri riisi leivinpaperin avulla tiukalle rullalle. Rullia voi tehdä useampia, pienempi on helpompi käsitellä. Jätä riisi vetäytymään leivinpaperiin.
Kuori ja pilko sipulit, puolita tomaatit. Paista pannulla hieman sipuleita ja lisää joukkoon kalat.
Ota riisipötkö pois leivinpaperista, ja pyöritä se panko tai korppujauhoissa. Laita riisirullan päälle hieman voita. Lämmitä riisirulla uunissa kullan ruskeaksi.
Kun kalapalat alkavat kypsymään lisää joukkoon kookoskerma ja tomaatit. Anna kiehua hetken miedolla lämmöllä. Ohenna kastiketta tarvittaessa vedellä.