Siirry sisältöön

Fajitas Nyhtökirjolohi nachovuoka

30 min

Hiukovan herkullinen Fajitas Nyhtökirjolohi -nachovuoka on täydellinen yhdistelmä mmmm niin muhkeita meksikolaisia makuja ja ruuanlaiton helppoutta. Jos kana-tacopelti toimii sinulle, pidät myös tästä reseptistä!

Tee näin:

Kalaonni Nyhtökirjolohinacovuoka

1.

Ruskista yksi paketti Fajitas Nyhtökirjolohta nopeasti kuumalla pannulla.

kalaonni-nyhtokirjolohinachovuoka-03_web

2.

Kuutioi 1 punainen paprika, 1 punasipuli, 100 g kurkkua, 1 avokado ja 1 jalapeno. Hienonna korianteri. Yhdistä pilkotut kasvikset ja korianteri tuoresalsaksi. Mausta raastetulla limen kuorella, mehulla, suolalla ja pippurilla.

kalaonni-nyhtokirjolohinachovuoka-04_web

3.

Asettele maissilastut (200 g) vuokaan tai leivinpaperille. Lisää päälle Fajitas Nyhtökirjolohi ja 150 g juustoraastetta.

kalaonni-nyhtokirjolohinachovuoka-05_web

4.

Paista 180 °C, kunnes juusto sulaa ja pinta ruskistuu. Valmista tuli – saa syödä! Tarjoile tuoresalsan ja creme fraichen kanssa.

Tuunausvinkki!

Kokeile miksata erilaisia juustoraasteita, kuten goudaa tai emmentalia. Voit myös vaihtaa creme fraichen guacamoleen ja lisätä nachopellin pinnalle ripauksen chilihiutaleita lisäpotkuksi. Jos haluat lisää raikkautta, lisää päälle tuoretta ananasta tai mangopaloja.

Muita reseptejä samasta tuotteesta