Kasaa ruokaisa, raikas ja värikäs salaatti suoraan pannulta lautaselle! Maukas ja helppo Kalaonni Fajitas Nyhtökirjolohisalaatti on täydellinen arkiruoka, joka valmistuu alle 20 minuutissa.
Tee näin:

1.
Paista yksi paketti Fajitas Nyhtökirjolohta nopeasti kuumalla pannulla pienessä määrässä öljyä tai voita, kunnes se saa kauniin pinnan. 👌

2.
Suikaloi 1 paprika ja 1 punasipuli ohueksi. Kuori ja kuutioi avokado. Halkaise 100 g kirsikkatomaatteja. Hienonna tuore korianteri. Huuhtele 1 dl mustapapuja ja valuta pieni purkki maissia.

3.
Sekoita kastike: yhdistä 2 rkl oliiviöljyä, yhden limen mehu ja kuori, 1 tl hunajaa sekä 1/2 tl savupaprika. Mausta suolalla ja pippurilla.

4.
Kokoa salaatti kerroksittain: pohjalle valmis salaattisekoitus, sitten paprika, punasipuli, tomaatit, maissi, avokado ja mustapavut. Lisää Fajitas Nyhtökirjolohi lämpimänä. Viimeistele kastikkeella juuri ennen tarjoilua. Valmista tuli – saa syödä!
Tuunausvinkki!
Lisää rapeutta salaatin joukkoon paahdetuilla tortillalastuilla. Kokeile kastikkeeseen ripaus chiliä, jos haluat lisää potkua. Salaatti sopii täydellisesti myös tortillan täytteeksi!