4–5:lle
n. 500 g Green curry -kirjolohikuutiota
2 sipulia
1 paprika
1 valkosipulin kynsi
200 g tuoreita herkkusieniä
2 porkkanaa
1/3 kevätsipulia
1 pkt kikherneitä
200 g creme fraichea
1 dl parmesanraastetta
2 limeä
2 palaa seesamnäkkileipää
suolaa
- Suikaloi kasvikset.
- Valuta kikherneet.
- Kuullota kasvikset pannulla ja mausta suolalla.
- Raasta limettien kuori ja purista mehu.
- Sekoita limemehu creme fraicheen.
- Yhdistä kasvikset, kala ja creme fraiche vuoassa. Sekoita.
- Paista kiertoilmalla 200 asteessa n. 20 min.
- Valmista sillä aikaa kuorrute. Jauha näkkileivän palat, lisää joukkoon limen kuori ja parmesanraaste.
- Levitä kuorrute paistoksen päälle ja paista vielä n. 10 min.