Siirry sisältöön

Green curry -kirjolohivuoka

50 min

4–5:lle

n. 500 g Green curry -kirjolohikuutiota
2 sipulia
1 paprika
1 valkosipulin kynsi
200 g tuoreita herkkusieniä
2 porkkanaa
1/3 kevätsipulia
1 pkt kikherneitä
200 g creme fraichea
1 dl parmesanraastetta
2 limeä
2 palaa seesamnäkkileipää
suolaa

  • Suikaloi kasvikset.
  • Valuta kikherneet.
  • Kuullota kasvikset pannulla ja mausta suolalla.
  • Raasta limettien kuori ja purista mehu.
  • Sekoita limemehu creme fraicheen.
  • Yhdistä kasvikset, kala ja creme fraiche vuoassa. Sekoita.
  • Paista kiertoilmalla 200 asteessa n. 20 min.
  • Valmista sillä aikaa kuorrute. Jauha näkkileivän palat, lisää joukkoon limen kuori ja parmesanraaste.
  • Levitä kuorrute paistoksen päälle ja paista vielä n. 10 min.