4–5:lle
n. 800 g Green curry -kirjolohikuutioita
180 g isoja kuorittuja katkarapuja
pala tuoretta inkivääriä
1 valkosipulin kynsi
2 vartta varsiselleriä
1 paprikaa
1 iso sipuli
kourallinen (n. 80 g) sokeriherneitä
3/4 dl suolapähkinöitä
2 lehteä lehtikaalia
2 levyä täysjyvänuudelia
1 limen mehu
lehtipersiljasilppua
soijakastiketta
worcesterkastiketta
- Kypsennä kirjolohikuutiot uunissa tai pannulla ja siirrä sivuun.
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä.
- Suikaloi kasvikset.
- Kuumenna tilkka öljyä wokkipannussa. Lisää hienonnettu inkivääri ja valkosipuli ja kuullota hetki.
- Lisää sipuli, varsiselleri, paprika, sokeriherneet, suolapähkinät ja keitetyt nuudelit. Wokkaa hetken ajan.