4 henk.
500 g Green curry -kirjolohikuutioita
200 g valmista salaattisekoitusta
1 paprikaa
1/2 kevätsipuli
100 g tuoreita herkkusieniä
2 levyä täysjyvänuudelia
soijakastiketta
worcesterkastiketta
suolaa
krutonkeja
1 dl oliiviöljyä
3 rkl limemehua
2 rkl lehtipersiljasilppua
Pikkelöidyt kasvikset
1/2 fenkoli
2 vartta varsiselleriä
1 dl viinietikkaa
2 dl sokeria
3 dl vettä
- Kiehauta viinietikka, vesi ja sokeri. Nosta pois liedeltä. Lisää suikaloitu fenkoli ja varsiselleri. Anna maustua muutaman tunnin ajan.
- Kypsennä kalapaloja uunissa 200 asteessa n. 10 min.
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä.
- Pilko paprikat, kevätsipulit ja herkkusienet.
- Paista herkkusienet ja nuudelit pannulla. Mausta soijakastikkeella ja worcesterkastikkeella.
- Sekoita öljy, suola ja limemehu keskenään.
- Kasaa salaatti tarjoiluastiaan. Lisää pikkelöidyt kasvikset, nuudelit, herkkusienet ja lohikuutiot.
- Lisää lopuksi salaatin päälle öljykastike ja krutongit.