- 4 lahnapihviä
- 4 halkaistua ruisleipää (Reissumies) tai briossisämpylää
- burgerikastiketta
- marinoitua punasipulia
- jääsalaattia
Lämmitä lahnapihvit paistinpannulla tai uunissa 150 asteessa noin 10 minuuttia. Lämmitä leivät nopeasti uunissa. Kokoa burgeri järjestyksessä:
Pohja:
- burgerikastike
- jääsalaatti
- lahnapihvi
- marinoitu punasipuli
- remouladekastike
- kansi
Burgerikastike:
- 2 dl majoneesia
- 1 rkl kevätsipulisilppua
- 1 rkl maustekurkkukuutioita
- maustekurkkulientä tai sitruunamehua
Yhdistä kiinteät ainekset ja ohenna lopuksi maustekurkkuliemellä tai sitruunamehulla.
Marinoitu punasipuli:
3‒5 punasipulia koosta riippuen
Liemi:
- 1 dl vettä
- 1 dl punaviinietikkaa
- 1 dl sokeria
Kiehauta liemi ja anna jäähtyä hetken aikaa. Pilko sipulit ohuiksi viipaleiksi. Lisää sipulit liemeen ja anna marinoitua jääkaapissa 2‒3 h.