Tästä ohjeesta saat annokset neljälle henkilölle. Valmistusaika 30 minuuttia.
1 pkt gnoccheja
Yksi paprika
2 pussia lehtikaalia
1 pss maissinjyviä
100 g suolapähkinöitä
2 pkt Vanhan Liiton Lämminsavukirjolohipala
1 rasia kirsikkatomaatteja
Oliiviöljyä
Valmistusohjeet:
Pese ja pilko paprika, sulata maissinjyvät (jos käytät pakastemaissia). Poista lehtikaalista paksuimmat oksat ja suikaloi lehtikaali.
Paista pannulla gnoccheja kunnes ne alkavat hieman turvota ja saamaan väriä. Lisää pannulle paprika ja maissit, paista kunnes paprika on hieman pehmennyt. Lisää pannulle lehtikaali ja suolapähkinät, paista hetki.
Puolita savukirjolohifileepalat ja lämmitä ne uunissa, puolita kirsikkatomaatit. Ota pannu pois levyltä ja lisää joukkoon tomaatit.
Kasaa annos lautaselle ja lisää päälle oliiviöljyä kastikkeeksi.