Tästä ohjeesta saat annokset kahdelle henkilölle. Valmistusaika on 30 minuuttia.
- 1 ruukku Pehtoorin salaattia
- 1 rasia rucolaa
- Yksi makea paprika
- Puolikas mango
- Puolikas kurkku
- noin 50 g kurpitsansiemeniä
- 4 rkl granaattiomenasiirappia
- 1 pkt Mango-Jalapeno Loimukirjolohta
Valmistusohjeet:
Paahda kurpitsansiemet pannulla tai uunissa. Kuori ja paloittele mango. Pilko paprika ja leikkaa kurkusta esim. juustohöylällä pitkiä lastuja. Revi salaatti kulhoon, lisää joukkoon rucola ja sekoita.
Kasaa salaatti syvälle lautaselle: pohjalle salaatti, päälle mango, paprika ja kurkku. Laita salaatin päälle reilusti granaattiomenasiirappia.
Lisää lopuksi lautaselle loimukirjolohi ja paahdettuja kurpitsansiemeniä.