Siirry sisältöön

Nyhtökirjolohipasta

20 min

Tämä kevyt ja raikas pastaherkku valmistuu nopeasti sekä hurmaa yksinkertaisilla ja edullisilla mutta ahh niin maukkailla raaka-aineilla! Kalaonni Nyhtökirjolohipasta on täydellinen valinta kiireiseen arkeen.

Tee näin:

Kalaonni Nyhtökirjolohipasta

1.

Keitä 400 g pastaa suolatussa vedessä al dente (eli pastapussisi ohjeen mukaisesti 😊). Säästä 1 dl pastan keitinvettä kastiketta varten. Pilko kaksi valkosipulinkynttä ohuiksi viipaleiksi. 

Kalaonni Nyhtökirjolohipasta

2.

Kuumenna 3 rkl oliiviöljyä suurella paistinpannulla keskilämmöllä. Lisää valkosipuli ja chilihiutaleet, ja paista, kunnes valkosipuli on vaaleankultaista.

kalaonni-nyhtokirjolohipasta-04_web

3.

Lisää pannulle 200 g kirsikkatomaatteja ja hauduta 5 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Mausta suolalla ja pippurilla.

kalaonni-nyhtokirjolohipasta-05_web

4.

Lisää pannulle yksi paketti Kalaonni Nyhtökirjolohi, raastettu sitruunankuori ja -mehu. Sekoita kevyesti. 

kalaonni-nyhtokirjolohipasta-07_web

5.

Lisää pannulle 1 dl pastan keitinvettä, valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen. Viimeistele tuoreella basilikalla – ja valmista tuli. Saa syödä! 

Tuunausvinkki!

Lisää annokseen parmesaania tai korvaa basilika rucolalla ja ropsauta päälle paahdettuja pinjansiemeniä. Jos kaipaat enemmän potkua pastaasi, käytä pilkottua tuoretta chiliä.

Muita reseptejä samasta tuotteesta