Tästä ohjeesta saat kahdeksan hodaria. Valmistusaika 40 minuuttia.
0,5 kg kaalia
Kaksi shalottisipulia
Kaksi porkkanaa
Loraus soijakastike
Loraus paahdettua seesamiöljyä
5 rkl majoneesia
8 kpl briossi hot dog -sämpylöitä
2 pkt Paholaisen loimukirjolohta
1 rs salaattisekoitusta
Kourallinen seesaminsiemeniä
Valmistusohjeet:
Pese ja kuori porkkanat. Raasta porkkanat , suikaloi kaali ja pilko shalottisipulit kulhoon. Kaada joukkoon soijaa ja seesamiöljyä ja sekoita hyvin.
Anna salaatin ”kypsyä” jonkin aikaa, kunnes kaali ja porkkana ovat hieman pehmenneet. Leikkaa paholaisen loimukirjolohipalat neljään osaan ja lämmitä ne uunissa.
Lisää salaattiin majoneesi ja sekoita. Lämmitä sämpylät ja kasaa hodarit.
Halutessasi viimeistele annos yrttisalaatilla ja seesaminsiemillä.