Neljälle hengelle
1 purkki Kalaonni Savu-Chili kirjolohipaloja
200g tomaattimurskaa
2rkl tomaattipyrettä
1 sipuli
200g kirsikkatomaatteja
1 nippu basilikaa
2 valkosipulinkynttä
50g parmesaania
300g pastaa
sokeria
suolaa
mustapippuria
Valmistusohjeet:
Hienonna sipuli ja valkosipuli.
Kuullota sipuleita ja kirsikkatomaatteja öljyssä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
Lisää tomaattipyre ja kuullota vielä hetki.
Lisää tomaattimurska ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
Lisää Savu-Chili kirjolohipala.
Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
Tarjoile keitetyn pastan kanssa.
Viimeistele annokset raastetulla parmesaanilla ja tuoreella basilikalla.