Siirry sisältöön

Savuchili-kirjolohipasta

30 min

Neljälle hengelle

1 purkki Kalaonni Savu-Chili kirjolohipaloja
200g tomaattimurskaa
2rkl tomaattipyrettä
1 sipuli
200g kirsikkatomaatteja
1 nippu basilikaa
2 valkosipulinkynttä
50g parmesaania
300g pastaa
sokeria
suolaa
mustapippuria

 

Valmistusohjeet:

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota sipuleita ja kirsikkatomaatteja öljyssä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

Lisää Savu-Chili kirjolohipala.

Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.

Tarjoile keitetyn pastan kanssa.

Viimeistele annokset raastetulla parmesaanilla ja tuoreella basilikalla.

 

Kalaonni Savu-Chili -purkki ja siitä valmistettu pasta-annos.