Siirry sisältöön

Savukirjolohi-vuohenjuustopasta

40 min

Tästä ohjeesta saat sopivasti annokset kahdelle. Valmistusaika on 40 minuuttia.

2 kpl shalottisipuleita
2 valkosipulinkynttä
Reilusti pinjansiemeniä
1 purkki Mutti-kirsikkatomaatteja
1 puntti kevätsipulia
n. 100 g vuohenjuustoa
150 g pastaa
1 pkt Vanhan Liiton Lämminsavukirjolohipala
Loraus valkoviiniä

Valmistusohjeet:

Keitä pasta suolavedessä. Viipaloi shalotti- ja valkosipuli. Freesaa pannulla sipulit ja pinjansiemenet, lisää reilu loraus valkoviiniä ja keittele hetki.

Lisää pannulle Mutti-kirsikkatomaatit ja hieman vettä, keitä kastiketta hetki. Lisää joukkoon pasta ja sekoita kunnes pasta on lämmennyt. Lisää päälle savukirjolohipalat ja murenna päälle vuohenjuusto.

Viipaloi kevätsipuli. Kun juusto on hieman sulanut ja lohi lämmennyt lisää päälle kevätsipuli ja tarjoile.

Kalaonni resepti Savukirjolohi-vuohenjuustopasta