Valmistusaika 30 minuuttia.
- 250 g varhaisperunoita
- 300 g vihreää parsaa
- Kaksi kevätsipulin vartta
- Puoli ruukkua persiljaa
- 0,25 dl valkoviiniä
- 3 rkl voita
- 0,5 dl rypsiöljyä
- 1 pkt Blanko-kirjolohipala
- Suolaa
- Mustapippuria
- Sokeria
Valmistusohjeet:
Pese ja keitä perunat.
Laita kulhoon kevätsipuli, persilja, valkoviini, voi, öljy ja soseuta sauvasekoittimella.
Poista parsoista kovat tyvet ja paloittele parsat noin viiteen osaan.
Tee foliosta ”kulho” ja laita pohjalle leivinpaperi. Laita foliokulhoon parsat ja soseutettu yrttiseos. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, nosta foliokulho grilliin. Kaada perunoista vesi pois ja lisää perunat foliokulhoon.
Grillaile foliokulhoa kunnes seos kiehuu ja perunat ja parsat ovat kypsyneet.
Savusta kirjolohipaloja noin 8 minuuttia.