Valmistusaika 30 minuuttia.
1 pkt Seesami-Miso kirjolohipala
n. 10 kpl herkkusieni
½ romanescokaalia
n. 100g riisinuudelia
n. 4 rkl soijakastiketta
n. 5 rkl vettä
Säilöttyä inkivääriä
Voita
Öljyä
Suolaa
Valmistusohjeet:
Laita nuudelit likoamaan kylmään veteen.
Laita kalapalojen päälle puolet kastikepussista. Kypsennä kalat uunissa 180 C noin 15 min.
Nypi kaalista pieniä nuppuja ja viipaloi sienet. Paista sieniä ja kaalia reilussa voi-öljyseoksessa pannulla hetki. Lisää pannulle loput kastikepussista, 4 rkl soijakastiketta ja noin 5 rkl vettä ja sekoita. Lisää lopuksi joukkoon nuudelit ja anna kypsyä. Lisää tarvittaessa suolaa.
Tarjoa ruoka säilötyn inkiväärin kera.