Siirry sisältöön

Teriyaki-kirjolohta ja grillikasviksia

40 min

Tästä ohjeesta saat annokset kahdelle henkilölle. Valmistusaika on 40 minuuttia.

  • 3 kpl porkkanoita
  • 2 kpl jumbo-herkkusieniä
  • 2 kpl makeita paprikoita
  • Puolikas kesäkurpitsa
  • 3 kpl kevätsipuleita
  • 1 pkt Teriyaki-kirjolohipala
  • 2 rkl voita
  • Öljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria

Valmistusohjeet:

Leikkaa porkkana noin kuuteen osaan pitkittäin. Puolita paprika ja poista siemenet. Leikkaa sienet noin neljään osaan, samoin kesäkurpitsa. Leikkaa kevätsipuli keskeltä puoliksi. Laita kasvikset kulhoon, lisää joukkoon loraus öljyä, hieman suolaa sekä pippuria ja sekoita.

Ota teriyaki-kastikkeesta 1/3 osa erilleen. Penslaa loput kastikkeesta kirjolohipalojen päälle. Sulata voi ja lisää se erilleen otetun teriyaki-kastikkeen joukkoon.

Aloita grillaaminen kasviksista, laita ensimmäisenä grilliin porkkanat. Kun porkkanat ovat alkaneet hieman kypsymään, lisää grilliin muut kasvikset. Penslaa teriyaki-voiseosta kasvisten päälle grillailun lomassa.

Grillaa kirjolohipaloja nahkapuoli ylöspäin 2-3 minuuttia, käännä kalat ja grillaa loppuun miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.

Kalaonni resepti teriyaki-kirjolohta grillikasviksilla

Muita reseptejä samasta tuotteesta