Siirry sisältöön

Togarashi-kirjolohta, varsiparsakaalia ja kermaviilikastike

60 min

Valmistusaika noin tunti.

  • 200 g varhaisperuna
  • Puolikas pussi varsiparsakaalia
  • Puolikas fenkoli
  • ¼ kurkku
  • 1 pkt Togarashi-kirjolohipala
  • 200 g kermaviiliä
  • 3 kpl kevätsipulia
  • Puolikas lime
  • 0,5 dl valkoviinietikka
  • 1 dl sokeri
  • 1,5 dl vettä
  • Suolaa
  • Öljyä
  • Mustapippuria

Valmistusohjeet:

Kiehauta kattilassa etikka, sokeri ja vesi. Anna liemen jäähtyä hieman.

Leikkaa fenkoli puoliksi ja huuhtele, leikkaa fenkolista ohuita suikaleita. Leikkaa kurkusta parisenttisiä pölkkyjä.

Kun etikkaliemi on hieman jäähtynyt lisää fenkoli ja kurkku liemen sekaan ja anna maustua noin 1 tunti.

Pilko kevätsipuli pieneksi ja lisää se kermaviilin joukkoon. Purista joukkoon limen mehu ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pese ja keitä perunat.

Laita kirjolohipalojen ja parsakaalien päälle hieman öljyä. Grillaa kirjolohipaloja nahkapuoli ylöspäin noin 2-3 minuuttia, käännä kalat ja grillaa kypsäksi miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia tai anna kypsyä lämpöritilällä.

Grillaa parsakaaleja noin 5 minuuttia.

Kalaonni resepti Togarashi-kirjolohta varsiparsakaalilla ja kermaviilikastikkeella

Muita reseptejä samasta tuotteesta