Näin sitä ajetaan
Arkinen kirjolohifilee on kypsennystä vaille valmista evästä. Paista kala kypsäksi pannulla keskilämmöllä tai 180 asteisessa uunissa noin 8-12 min. Mausta suolalla, sitruunalla ja yrteillä. Nauti kasvisten kaverina, salaatin seurana tai perinteiseen tapaan pottujen parina. Sopii myös soppakattilaan ja pastaruokiin! Lisää ideoita kokkaukseen täällä.
Ainesosaluettelo/Ingredienser
VILJELTY KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss) / ODLAD REGNBÅGLAX (Oncorhynchus mykiss).
Tuotetiedot
Tuotenimi
Arkinen ruodittu kirjolohifilee
Pakkaus
rasia, 550 g
GTIN-koodi
6430071601839
Allergeeni
kala
Erätieto
eränumero ja pakkauspäivä
Kalan alkuperämaa
Suomi
Säilyvyysaika
viimeinen käyttöpäivä pakkauksessa
Säilytysohje
0-3°C
Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g
Ravintosisältö
energia/energi
638 kJ / 153 kcal
rasva/fett
9,6 g josta tyydyttyneitä/varav mättat 1,9 g
hiilihydraatit/kolhydrater
0 g josta sokereita/varav sockerarter 0 g
proteiini/protein
16,8 g
suola/salt
0,1 g