Näin sitä ajetaan:
Kalaonni Miso-kirjolohipala on kypsennystä vaille valmista evästä. Avaa paketti ja purista pussista mausteseos kalan pintaan. Paista kypsäksi pannulla keskilämmöllä 4-5 min tai 180 asteisessa uunissa noin 12 min. Japanilainen makumaailma toimii buenosti lämpimien kasvisten kera ja salaattien seurana.
Katso ideoita kokkaukseen täältä.
Ainesosaluettelo/Ingredienser:
Kirjolohi 83 % (Oncorhynchus mykiss), misotahna (soijapapu, riisi, suola, vesi), vesi, sokeri, siirappi, riisiviinietikka, maissitärkkelys, soijakastike (soijapapu, vesi, suola, vehnäjauho), inkivääri, sipuli, valkosipuli, säilöntäaine (kaliumsorbaatti E202), suola.
Kalaonni miso regnbåglaxbit • Regnbåglax 83 % (Oncorhynchus mykiss), misopasta (sojabönor, ris, salt, vatten), vatten, socker, sirap, risvinsvinäger, majstärkelse, sojasås (sojabönör, vatten, salt, vetemjöl), ingefära, lök, vitlök, konserveringsmedel (kaliumsorbat E202), salt.
Tuotetiedot
Tuotenimi
Kalaonni Miso-kirjolohipala, 300 g
Pakkaus
tarjotin, vyöte, kutistemuovi
GTIN-koodi
6430071602393
Allergeeni
kala
Erätieto
eränumero ja pakkauspäivä
Kalan alkuperämaa
Suomi
Säilyvyysaika
viimeinen käyttöpäivä pakkauksessa
Säilytysohje
0-3°C
Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g
Ravintosisältö
energia/energi
749 kJ / 179 kcal
rasva/fett
9,6 g josta tyydyttyneitä/varav mättat 1,1 g
hiilihydraatit/kolhydrater
2,4 g josta sokereita/varav sockerarter 1,7 g
proteiini/protein
16,2 g
suola/salt
1,6 g