Tuotenimi | Paholaisen kirjolohipannu Djävulens regnbågslaxpanna |
Pakkaus | rasia, 350 g |
GTIN-koodi | 6430071601457 |
Näin sitä ajetaan
Paholaisen kirjolohipannu on kypsennystä vaille valmista evästä: Paista pannulla keskilämmöllä noin 3 min pari kertaa käännellen. Lisää 1 dl kookoskermaa ja kiehauta. Sammuta liesi. Anna hautua hetki. Tarjoile riisin kera.. Lisää ideoita kokkaukseen täällä.
Ainesosaluettelo/Ingredienser
Viljelty KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss, 50%), paholaisenhillo (paprika, sokeri, jalapeno, vesi, maissitärkkelys, suola, stabilointiaine (E415), säilöntäaine (E202)), punasipuli, paprika, purjo / Odlad REGNBÅGLAX 50% (Oncorhynchus mykiss), djävulens sylt (paprika, socker, jalapeno, vatten, majsstärkelse, salt, stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E202)), rödlök, paprika, purjolök
Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g
energia/energi | 497 kJ / 119 kcal |
rasva/fett | 4,8 g josta tyydyttyneitä/varav mättat 0,9 g |
hiilihydraatit/kolhydrater | 9,4 g josta sokereita/varav sockerarter 8,4 g |
proteiini/protein | 9 g |
suola/salt | 0,2 g |
gluteeni/gluten | 0,0 g |
LAKTOOSITON. GLUTEENITON. / LAKTOSFRI. GLUTENFRI.
Allergeeni | kala |
Erätieto | eränumero ja pakkauspäivä |
Kalan alkuperämaa | Suomi |
Säilyvyysaika | 10 vrk |
Säilytysohje | 0-3°C |