Tuotenimi | Rapsakka maissipaneroitu kirjolohifileepala |
Pakkaus | rasia, 290 g |
GTIN-koodi | 6430071601860 |
Näin sitä ajetaan
Rapsakka maissipaneroidut kirjolohifileepalat remoulademajoneesilla ovat paistamista vaille valmista evästä: kypsessä pannulla öljyssä tai voissa keskilämmöllä pari minuuttia puoleltaan. Dippaa majoneesiin ja nauti. Toimii myös burgerin, tacojen tai salaatin täytteenä! Lisää ideoita kokkaukseen täällä.
Ainesosaluettelo/Ingredienser
VILJELTY KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss, 70%), Remoulade (rapsiöljy, vesi, sinappi (vesi, sokeri, sinapinsiemen, etikka, jodioitu suola, rypsiöljy, valkopippuri), porkkana, kurkku, punaviinietikka, etikka, kananmunankeltuainen, kukkakaali, sokeri, sipuli, suola, sakeuttamisaineet: E412, E415, säilöntäaineet: E202, E211, aromit), maissihiutale, rypsiöljy, suola, mustapippuri, chili, valkosipuli, inkivääri, säilöntäaine (E202) / ODLAD REGNBÅGLAX (Oncorhynchus mykiss, 70%), remoulade (rapsolja, vatten, senap (vatten, socker, senapsfrö, ättika, joderat salt, rybsolja, vitpeppar), morot, gurka, rödvinsvinäger, ättika, äggula, blomkål, socker, lök, salt, förtjockningsmedel: E412, E415, konserveringsmedel: E202, E211 aromer), majsflinga, rybsolja, salt, svartpeppar, chili, vitlök, ingefär, konserveringsmedel (E202).
Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g
energia/energi | 1148 kJ / 274 kcal |
rasva/fett | 17,8 g josta tyydyttyneitä/varav mättat 1,9 g |
hiilihydraatit/kolhydrater | 17,6 g josta sokereita/varav sockerarter 1,1 g |
proteiini/protein | 11,3 g |
suola/salt | 1,2 g |
gluteeni/gluten | 0,0 g |
Allergeeni | kala |
Erätieto | eränumero ja pakkauspäivä |
Kalan alkuperämaa | Suomi |
Säilyvyysaika | viimeinen käyttöpäivä pakkauksessa |
Säilytysohje | 0-3°C |