Tuotenimi | Teriyaki -kirjolohikuutio Teriyaki regnbåglaxkuber |
Pakkaus | rasia, 250 g |
GTIN-koodi | 6430071600467 |
Näin sitä ajetaan
Teriyaki kirjolohikuutiot ovat kypsennystä vaille valmista evästä. Paista kalapalat kypsiksi pannulla keskilämmöllä tao 180 asteisessa uunissa noin 12 min. Japanilainen makukimara toimii wokkiruuissa nuudelien ja kasvisten kaverina, salaattien seurana sekä riisin rinnalla. Lisää ideoita.
Ainesosaluettelo/Ingredienser
Kasvatettu kirjolohi 82 % (Oncorhynchus mykiss), soijakastike (soijapapu, vehnäjauho, vesi, suola), sokeri, siirappi, vesi, inkiväärimehu, omenamehu, riisiviini, maissitärkkelys, etikka, seesamiöljy, valkosipuli, inkivääri, sipuli, happamuudensäätöaine (E330), stabiointiaine (E415), säilöntäaine (E202), seesaminsiemen, suola /Odlad regnbåglax 82 % (Oncorhynchus mykiss), sojasås (sojabona, vetemjöl, vatten, salt), socker, sirap, vatten, ingefärajuice, åpplejuice, risvin, majsstärkelse, ättika, sesamolja. vitlök, ingefär, lök, surhetreglerandemedel (E330, stabileringsmedel (E415), konserveringsmedel (E202), sesamfrö salt
Ravintosisältö / Näringsvärde / 100 g
energia/energi | 689 kJ/165 kcal |
rasva/fett | 9,6 g josta tyydyttyneitä/varav mättat 1,1 g |
hiilihydraatit/kolhydrater | 6,7 g josta sokereita/varav sockerarter 3,8 g |
proteiini/protein | 16,2 g |
suola/salt | 1,6 g |
LAKTOOSITON. GLUTEENITON. / LAKTOSFRI. GLUTENFRI.
Allergeeni | kala, soija, vehnä, seesaminsiemen |
Erätieto | eränumero ja pakkauspäivä |
Kalan alkuperämaa | Suomi |
Säilyvyysaika | 10 vrk |
Säilytysohje | 0-3°C |