Siirry sisältöön

Tuoteuutuuksia Kalaonnilta: Nyhtökirjolohi Naturel ja Fajitas kestävät keittiön kuumuuden ja ympäristön vaatimukset

13.01.2025

kalaonni_nyhtokirjolohi_naturel_ja_fajiats_pakkaukset.jpg

Unohda kiireessä pannulle murenevat kalafileet ja ruotojen raplaaminen! Kotimainen Kalaonni Nyhtökirjolohi on kalaruoan uusi arjen sankari. Kypsä, ruodoton ja paistonkestävä kirjolohisuikale tekee kalaruoasta helppoa ja herkullista kaikissa tilanteissa. Naturel ja Fajitas -makuvaihtoehdot sopivat niin pastoihin, tacoihin kuin salaatteihin – ja maistuvat koko perheelle.

Superhelppoa, moneen makuun sopivaa ja vastuullista kalaruokaa

Kalaonni Nyhtökirjolohi on suunniteltu helpottamaan jokapäiväistä ruuanlaittoa. Se on valmis käytettäväksi suoraan pakkauksesta – ja taipuu yhtä hyvin pastoihin, kiusauksiin, salaatteihin kuin tacoihin. Miedosti maustettu Naturel sopii kaikenlaiseen ruoanlaittoon, kun taas Fajitas tuo annoksiin säväyksen säpäkän meksikolaista makumaailmaa.

Uutuustuotteet ovat myös vastuullisia. Raaka-aineena tuotteessa käytetään kotimaista, kestävästi kasvatettua kirjolohta. Nyhtökirjolohi valmistetaan kalan fileoinnissa ylijäävistä selkä- ja kylkipaloista, jotka ovat yhtä laadukkaita ja ravitsevia kuin fileet. Hailia Nordicin kanssa kehitetyn innovatiivisen tuoteprosessin ansiosta voimme hyödyntää kirjolohen lähes kokonaan ja vähentää hävikkiä.

– Nyhtökirjolohi tuo kalan arkiruoaksi kokonaisvaltaisesti kestävämmällä tavalla. Se kestää paistamisen ja maustamisen kiireisenkin kokin käsittelyssä. Ja kun käytämme kalaraaka-aineen tarkasti, saamme yhdestä kalasta enemmän ruokaa minimaalisella hävikillä. Haluamme tehdä kalaruoasta helpompaa ja vastuullisempaa, Kalavapriikin tuotekehitys- ja laatupäällikkö Ari Hietanen kertoo.

Kaksi makua – Naturel vai Fajitas, kumpi on sinun suosikkisi?

Nyhtökirjolohi Naturel: Miedosti maustettu ja täydellinen kaikkeen kokkailuun – pastoihin, pizzan päälle ja kastikkeisiin. Testaa helpot ja nopeat reseptit: Nyhtökirjolohikiusaus ja Nyhtökirjolohipasta

Nyhtökirjolohi Fajitas: Meksikolaisen mausteinen vaihtoehto, joka sopii tacojen ja salaattien täytteeksi tai nachovuoan kruunuksi. Testaa helpot ja nopeat reseptit: Fajitas-nyhtökirjolohisalaatti ja Fajitas-nyhtökirjolohi nachovuoka

Tuoteuutuudet saatavilla ruokakaupoissa nyt

Kalaonni Nyhtökirjolohi on saatavilla hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista. Nyhtökirjolohemme on tuttu myös S-ryhmän Kotimaista-tuotesarjasta.

Tätä on Kalaonni Naturel ja Fajitas Nyhtökirjolohi:

  • Rakenne kuin kanasuikaleissa – kestää paistamista tuorekalaa paremmin.
  • Maistuu koko perheelle – miedon kalaisa maku.
  • Hyvä proteiinin lähde – tuotteesta 90 % kirjolohta.
  • Nopea ja helppo – kypsä tuote jokapäiväiseen ruoanlaittoon.
  • Monikäyttöinen – täydellinen mm. pastaan, kastikkeisiin, salaatteihin, tacoihin.
  • Kestävämpi valinta – kirjolohi hyödynnetty tuotteeseen tavanomaista kokonaisvaltaisemmin.
  • Kala aina suomalaista, lähivesissä kestävästi kasvatettua kirjolohta.
  • Kehitetty yhdessä suomalaisen Hailia Nordicin kanssa, jonka kalaruoantuotannon kestävyyttä edistävä ja raaka-ainehävikkiä vähentävä innovaatio on saanut maailmanlaajuista tunnustusta.

Tutustu myös:
https://www.kalavapriikki.fi/ajankohtaista/kalavapriikin-uutuustuote-torjuu-havikkia-ja-hyodyntaa-kirjolohesta-90-prosenttia-elintarvikkeeksi/
https://yle.fi/a/74-20106271

Kysy lisää:
Ari Hietanen
tuotekehitys- ja laatupäällikkö
Kalavapriikki Oy
040 647 7479
ari.hietanen@kalavapriikki.fi